Tuotteet hakusanalla mustaa ja (58)

Luomu Mustan Valkosipulin Sinappi

Luomu Mustan Valkosipulin Sinappi

Luomu mustapippurimme valkosipulilla täydentää lihaasi, vihanneksiasi tai vinaigretteasi. Se on myös ihanteellinen marinointiin. Luonteenomainen, hieno ja voimakas sinappi, jossa on kaunis mustan valkosipulin tuoksu. Saat inspiraatiota reseptiehdotuksistamme. AINEKSET Ranskalainen luomumustard (luomumustardinsiemenet, luomuviinietikka, vesi, suola) 90% Gersin alueen luomu musta valkosipuli 10% SÄILYTYS Säilytä huoneenlämmössä ja suojassa valolta. Sulje purkki hyvin käytön jälkeen. Avattuasi säilytä jääkaapissa ja käytä 90 päivän kuluessa.
Energi juoma - BLACK - Original Black

Energi juoma - BLACK - Original Black

{"INGRÉDIENTS":"Ainesosat: hiilihapotettu vesi, sokeri, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, tauriini 0,40%, happamuudensäätöaine: natriumsitraatti, glukuronolaktoni, aromi, glukoosi-fruktoosisiirappi, kofeiini 0,02%, väriaineet: E150c ja riboflaviini, inositoli, makeutusaine: stevioliglykosidit, niasiini, pantoteenihappo, B6-vitamiini, B12-vitamiini. Pastöroitu. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveellinen elämäntapa ovat erittäin suositeltavia.","VALEURS NUTRITIONNELLES":"Ravintoarvot:\nEnergia: 141 kJ (33 kcal)\nRasvat: <0,5 g (joista tyydyttyneet: <0,1 g)\nHiilihydraatit: 7,4 g (joista sokerit: 7,4 g)\nKuitu: <0,5 g\nProteiinit: <0,5 g\nSuola: 0,23 g\nB3-vitamiini: 7 mg (44%)\nB5-vitamiini: 2 mg (33%)\nB12-vitamiini: 5 µg (200%)"}
KAKSOISPILAA - MUSTA TEETÄ, MANDELIA JA PAHDELAKSUJA - Teet

KAKSOISPILAA - MUSTA TEETÄ, MANDELIA JA PAHDELAKSUJA - Teet

Rohkea, tämä musta tee on tasapainoilija, joka lainaa maalta ja taivaalta niiden kauneimmat koristeet: voimakas musta tee, herkulliset mantelit ja paahdettujen pähkinöiden salaperäinen aromi. Tasapainottelua voiman ja herkullisuuden välillä. Ainesosat: Sri Lankasta, Intiasta ja Kiinasta peräisin olevat mustat teet, omenat, manteli, appelsiinin kuoret, kaneli, luonnollinen pähkinäaromi, quinot, pähkinät Tuoksu: Paahdettu, pähkinäiset hedelmänuotit Ihanteellinen hetki: Jälkiruoan tai välipalan seuraksi Annoksen koko ja suositeltu haudutusaika: 1,5 tl 20 cl:aa kohti - 3'30 min 80°C:ssa tai 50 min 20°C:ssa Nettopaino (G): 80 Viite: KAKSOISPELI - MUSTA TEE, MANTELIT
Tynnyriviinirypäle - Musta Lajike - Prunelard N

Tynnyriviinirypäle - Musta Lajike - Prunelard N

Ranskalainen nimitys Prunelard N Käyttö Rypälelajike viinintuotantoon Fenologia Itämisaika: 6 päivää Chasselasin jälkeen. Kypsymisaika: 2. kausi, 3 viikkoa Chasselasin jälkeen. Teknologiset mahdollisuudet Rypälekasat ovat pieniä ja marjat keskikokoisia. Prunelard N mahdollistaa kypsien, värikkäiden, rakenteellisten ja tasapainoisten viinien valmistamisen. Kypsänä alkoholipitoisuus voi olla korkea. Saatavat viinit esittelevät kypsien hedelmien ja mausteiden aromeja. Viljely- ja agronomiset ominaisuudet Prunelard N on vähän tuottava ja melko voimakas lajike, joka kasvaa pystyssä ja jota voidaan hoitaa pitkällä leikkauksella. Kuvailevat elementit Tunnistaminen perustuu: - nuoren versojen päähän, jossa on tiheästi makuupäällysteisiä karvoja, - nuoriin lehtiin, jotka ovat keltaisia ruskeilla alueilla, - aikuislehtiin, jotka ovat ehjiä ja joissa on V-muotoinen lehtikannan syvennys, joka on vähän avautunut tai suljettu, ja joissa on lyhyitä hampaita verrattuna niiden leveyteen pohjassa.
Musta Kirsikkalikööri 17°

Musta Kirsikkalikööri 17°

Erittäin aromaattinen likööri, jossa on tyypillinen mustan kirsikan hillon tuoksu. Maku on kirsikkaa mausteisilla vivahteilla. Tarjoile hyvin kylmänä jäällä, cocktaileissa tai sekoitettuna kuohuviinin kanssa. PAINO: 1,3 kg
Luomu Mustakuminaöljy

Luomu Mustakuminaöljy

Mustakuminaöljy tunnetaan pehmentävistä, korjaavista ja antioksidanttista ominaisuuksistaan iholle, se korjaa ikääntymisen aiheuttamia vaurioita. Puhdistava, se on ihanteellinen akneiholle. Luomu mustakuminaöljy tekee ihmeitä hierontaöljynä. Ihanteellinen, mustakuminaöljy edistää päivetystä. Elvyttävä päänahalle, mustakuminaöljy tonifioi hiuksia, suojaa pituuksia, taistelee hiustenlähtöä ja harmaantumista vastaan. Se tunnetaan myös kynsien vahvistajana. 200 ml tai 60 ml lasipumppupullo 100% puhdas ja luonnollinen Neitsyt Ensimmäinen kylmäpuristus Ecocert Greenlife -sertifioitu Reilun kaupan tuote
KÄÄNTÖPLASTIKASTI - KÄÄNTÖKASTI BLRPC611AL

KÄÄNTÖPLASTIKASTI - KÄÄNTÖKASTI BLRPC611AL

Kevyet ruokasäiliöt, joissa on rei'itetty pohja ja seinät. Käytännölliset ja kompaktit, ne tarjoavat noin 80 % tilansäästöä. Ne ovat vakaita ja helppokäyttöisiä. Kierrätettävää muovia. Materiaali: RUOKA Väri: musta Mitat l. x L: 400x600 mm Korkeus: 131 mm Sisämitat: 572x372x122 mm Ulkomitat: 600x400x131 mm Paino: 1,5 kg Versio: Rei'itetty Seinät: Rei'itetyt Pohja: Rei'itetty Käytännöllinen: Kokoontaitettava Kahvat: Avoimet kahvat
Musta valkosipuli - Kuorittuja mustan valkosipulin kynsiä

Musta valkosipuli - Kuorittuja mustan valkosipulin kynsiä

Saatavilla 30 tai 60 g purkeissa Meidän musta valkosipuli saadaan aikaan höyryttämällä Lautrecin vaaleasta valkosipulista, prosessi, jota on käytetty Aasiassa useiden vuosisatojen ajan. Tämän vuoksi tuoreet valkosipulinkynnet asetetaan suljettuun astiaan vähintään kahdeksi viikoksi, lämpötilassa, joka vaihtelee 60–70 °C kosteassa ympäristössä, ja sen jälkeen kypsytetään vapaassa valkosipulissa. Maukas ja sulava suussa, mustan valkosipulin aromit vaihtelevat kuivausajan mukaan ja muistuttavat hieman balsamiviinietikkaa. Sen optimaalinen säilyvyysaika on 1 vuosi, mutta Japanissa jotkut säilyttävät sitä jopa 10 vuotta. Kuten hyvä viini, se paranee iän myötä; jos haluat pysäyttää kypsymisen, säilytä se jääkaapissa. Entä keittiössä? Suussa se vapauttaa upeaa pehmeyttä, hieman hapanta, joka tuo mieleen lakritsin; se kuuluu umami-makujen joukkoon. Sen maku on niin pehmeä, että voit nauttia siitä sellaisenaan, puhtaana ja kokonaisena, milloin tahansa.
Koko Luomu Mustan Valkosipulin Pää

Koko Luomu Mustan Valkosipulin Pää

Kokonainen musta valkosipuli (puheena on mustan valkosipulin pää) on hyvä tapa nauttia valkosipulista, sillä jokainen mustan valkosipulin kynsi pysyy suojattuna luonnollisessa kuoressaan, eikä se vaadi muuta säilyttämistä tai varastointia. Kokonainen valkosipulipää on yksinkertaisin ja luonnollisin tapa nauttia mustasta valkosipulista; sinulla on käsissäsi ruskeaksi muuttunut valkosipulipää, joka on muuttunut Maillard-reaktioiden ansiosta. Luomumusta valkosipuli on mukana monissa valmistuksissa, mutta sitä voidaan myös nauttia sellaisenaan. Mustan valkosipulin kastike, mustan valkosipulin marinadi, mustan valkosipulin muusi tai yksinkertaisesti viipaloituna ohuiksi siivuiksi pastaruokiisi. Musta valkosipuli sopii kaikkien lihatyypien, leikkeleiden, foien, hienojen kalojen (esim. kampela, meriahven, turska) ja äyriäisten kanssa. Makean ystäville musta valkosipuli täydentää hienosti suklaata ja sitrushedelmiä.
Luomu mustan valkosipulin tahna

Luomu mustan valkosipulin tahna

Mustakynsilautamme voidaan nauttia sellaisenaan leivillä tai erilaisissa ruokalajeissa. Mustakynsi sopii kaikkien lihatyypien, leikkeleiden, foigrasin, hienojen kalojen (esim. kampela, meriahven, turska) ja äyriäisten kanssa. Makean ystäville se on täydellinen kumppani suklaan ja sitrushedelmien kanssa. Saat inspiraatiota reseptiehdotuksistamme. AINEKSET MUSTAKYNSIPASTASSA Luomu mustakynsi Gersistä 90% Luomu auringonkukkaöljy Gersistä 10% SÄILYTYS MUSTAKYNSIPASTASSA Säilytä huoneenlämmössä ja suojassa valolta. Sulje purkki hyvin käytön jälkeen. Avattuna säilytä jääkaapissa ja käytä pasta 6 kuukauden kuluessa. Parasta ennen: 18 kuukautta.
Luomumustakynsilaukka-infusiot

Luomumustakynsilaukka-infusiot

Yhteistyössä Le comptoir d’herboristerie -yrityksen kanssa L’étuverie on kehittänyt nämä kaksi luomuteetä mustasta valkosipulista: "Nuoruus" ja "Apua". Olemme halunneet yhdistää näiden kasvien ja mustan valkosipulin hyödyt tarjotaksemme teille nämä luomuyhdistelmät. Kasvien tuntemuksensa ansiosta ja projektiimme herkällä korvalla suhtautuen, yrttikauppa on tarkastellut ajatusta yhdistää osaamisemme luodaksemme yhdessä hienovarainen liitto ja tasapaino kasvien ja mustan valkosipulin välillä. Täältä löydät luomumustan valkosipulin hyödyt.
Luomu Mustan Valkosipulin Naposteluleivät

Luomu Mustan Valkosipulin Naposteluleivät

Mustakynnen keksi, herkullinen ja omaperäinen, jaettavaksi perheen tai ystävien kanssa. Käsintehty resepti, toteutettu yhteistyössä Carrément Bon -käsityökeksitehtaan kanssa. AINEKSET Vehnäjauho*, Isigny-voita*, täysmantelijauhetta*, tuoreita munia*, mustaa kynttä*(6%), psylliumia*, Noirmoutier-suolaa. SÄILYTYS Säilytä huoneenlämmössä ja valolta suojattuna. Käyttöpäiväys: 3 kuukautta. PAKKAUS Keksemme pakataan 70 g:n täysin biopohjaiseen puuselluloosapussiin. Pussi on kompostoitava.
Luomu Mustan Valkosipulin Nesteuutteet

Luomu Mustan Valkosipulin Nesteuutteet

Luonnollinen nestemäinen mustan valkosipulin uute, joka on saatu kylmäuuttamismenetelmällä, on syntynyt L’Etuveriessä. Useiden vuosien tutkimuksen ja erilaisten uuttamistekniikoiden kokeilujen jälkeen olemme onnistuneet kehittämään tämän uutteet, joka on keskittynyt S-Allyyli-Kysteiiniin (molekyyli, joka on vastuussa mustan valkosipulin tärkeimmistä hyödyistä ja sen antioksidanttiominaisuuksista). Olemme keskittyneet tutkimuksissamme varmistamaan, että Allyyli-Kysteiiniä on riittävästi valmiissa tuotteessamme, jotta voimme tarjota teille mustan valkosipulin Bio-uutteen ydinsisällön. Nestemäinen mustan valkosipulin uute on mustalle valkosipulille se, mitä eteerinen öljy on kasville: luonnollinen tiiviste. Kahdeksan tippaa päivässä lasillisessa vettä tuo sinulle vastineen 600 mikrogrammalle Allyyli-Kysteiiniä.
Luomu Mustan Valkosipulin Hunaja

Luomu Mustan Valkosipulin Hunaja

Yhdistelee hienovaraisesti ranskalaista luomuhunajaa ja gersolaista luomumustaa valkosipulia, yhdistäen kahden superruoan hyödyt ja ravintoarvot. Musta valkosipuli-hunaja on täydellinen niin suolaisten kuin makeidenkin valmistusten kanssa. Musta valkosipuli on makea ja hienostunut maku, ja hunajan pehmeys tekee siitä erinomaisen ainesosan moniin ruokiin, marinadiin, vinaigretteihin tai yksinkertaisesti leivän päällä. Ihana liha- ja kalamarinoimiseen, juustojen ja salaattien kaveriksi, se on myös herkullinen monissa jälkiruoissa: lettuissa, kakuissa, madeleine-leivonnaisissa, maustekakussa... Tämä erityisesti valittu luomuhunaja ja luomumusta valkosipuli-yhdistelmä yllättää ja ilahduttaa makunystyröitäsi.
Luomu Mustan Valkosipulin Olut (x3)

Luomu Mustan Valkosipulin Olut (x3)

Luomu mustakynsilaukkaolut, joka syntyi panimomestarin ja mustakynsilaukantuottajan kohtaamisesta. Sen maku on hienostunut ja ainutlaatuinen, makean mustakynsilaukan aromilla. Se on pullotettu toiseen käymiseen, eikä sitä ole suodatettu tai pastöroitu. Se ei sisällä lisäaineita. Olemme iloisia voidessamme esitellä teille ensimmäisen panoksemme, resepti kehittyy ajan myötä ja palautteenne myötä. Alkoholiaste: 6° Vol
Luomu mustan valkosipulin kynsiä

Luomu mustan valkosipulin kynsiä

Säästä aikaa mustan valkosipulin valmistelussa. Meidän musta valkosipuli kynsissä tuo ainutlaatuista makua ruokiisi. Kastikkeissa, marinadissa, soseena tai ohuina viipaleina pastaruoissa, musta valkosipuli sopii kaikkien lihatyypien, leikkeleiden, foie gras'n, hienojen kalojen (esim. kampela, meriahven, turska) ja äyriäisten kanssa. Se on myös täydellinen kumppani suklaan ja sitrushedelmien kanssa. Löydä inspiraatiota reseptiehdotuksistamme MUSTAN VALKOSIPULIN KUURAT Sen terveysvaikutusten ja hyötyjen ansiosta mustaa valkosipulia voi nauttia kuurina puoli kynsiä päivässä kuukauden ajan. AINEKSET 100% Luomumustaa valkosipulia Gersistä. VALKOSIPULIKYNSIEN SÄILYTYS
Energi juoma - BLACK - Original Black

Energi juoma - BLACK - Original Black

{"INGRÉDIENTS":"Ainesosat: hiilihapotettu vesi, sokeri, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, tauriini 0,40%, happamuudensäätöaine: natriumsitraatti, glukuronolaktoni, aromi, glukoosi-fruktoosisiirappi, kofeiini 0,02%, väriaineet: E150c ja riboflaviini, inositoli, makeutusaine: stevioliglykosidit, niasiini, pantoteenihappo, B6-vitamiini, B12-vitamiini. Pastöroitu. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveellinen elämäntapa ovat erittäin suositeltavia.","VALEURS NUTRITIONNELLES":"Ravintoarvot:\nEnergia: 141 kJ (33 kcal)\nRasvat: <0,5 g (joista tyydyttyneet: <0,1 g)\nHiilihydraatit: 7,4 g (joista sokerit: 7,4 g)\nKuitu: <0,5 g\nProteiinit: <0,5 g\nSuola: 0,23 g\nB3-vitamiini: 7 mg (44%)\nB5-vitamiini: 2 mg (33%)\nB12-vitamiini: 5 µg (200%)"}
Energiajuoma - Musta

Energiajuoma - Musta

AINEKSET Ainekset: hiilihapotettu vesi, sokeri, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, tauriini 0,40 %, happamuuden säätelijä: natriumsyraatti, glukuronolaktoni, aromit, glukoosi-fruktoosisiirappi, kofeiini 0,02 %, väriaineet: E150c ja riboflaviini, inositoli, makeutusaine: stevioliglykosidit, niasiini, pantoteenihappo, vitamiini B6, vitamiini B12. Pastöroitu. Monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota sekä terveellistä elämäntapaa suositellaan vahvasti. RAVINTOVALIOREIT Energiarvo: 141 kJ (33 kcal) Rasva: <0,5 g (josta tyydyttynyttä: <0,1 g) Hiilihydraatit: 7,4 g (josta sokereita: 7,4 g) Ravintokuitu: <0,5 g Proteiini: <0,5 g Suola: 0,23 g Vitamiini B3: 7 mg (44 %) Vitamiini B5: 2 mg (33 %) Vitamiini B12: 5 µg (200 %)
Valkoisen merkin energiajuoma - BLACK - Original Black

Valkoisen merkin energiajuoma - BLACK - Original Black

{"INGRÉDIENTS":"Ainesosat: hiilihapotettu vesi, sokeri, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, tauriini 0,40%, happamuudensäätöaine: natriumsitraatti, glukuronolaktoni, aromi, glukoosi-fruktoosisiirappi, kofeiini 0,02%, väriaineet: E150c ja riboflaviini, inositoli, makeutusaine: stevioliglykosidit, niasiini, pantoteenihappo, B6-vitamiini, B12-vitamiini. Pastöroitu. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveellinen elämäntapa ovat erittäin suositeltavia.","VALEURS NUTRITIONNELLES":"Ravintoarvot:\nEnergia: 141 kJ (33 kcal)\nRasvat: <0,5 g (joista tyydyttyneet: <0,1 g)\nHiilihydraatit: 7,4 g (joista sokerit: 7,4 g)\nKuitu: <0,5 g\nProteiinit: <0,5 g\nSuola: 0,23 g\nB3-vitamiini: 7 mg (44%)\nB5-vitamiini: 2 mg (33%)\nB12-vitamiini: 5 µg (200%)"}
PASSIONHEDELMÄ - MUSTA TEETÄ - Teet

PASSIONHEDELMÄ - MUSTA TEETÄ - Teet

Kiinalainen musta tee, jossa on passionhedelmän makua ja kukkien terälehtiä. Ainesosat: Musta tee, passionhedelmä Tuoksu: Passionhedelmä Ihanteellinen hetki: Suosittelemme nauttimaan tätä teetä aamulla. Suositeltu haudutusaika: Suosittelemme hauduttamaan 3 minuuttia kiehuvassa vedessä, jonka lämpötila on 85°-90°C.
GRAND YUNNAN - MUSTA TEETÄ - Teet

GRAND YUNNAN - MUSTA TEETÄ - Teet

Yunnanin maakunnassa Kiinan eteläosassa viljelty, sen lehdet ovat pitkiä ja täynnä lukuisia Golden Tips -merkkejä. Herkullisesti aromikas ja piristävä, se nautitaan parhaiten aamulla. Yksi harvoista Kiinan teistä, joka sopii maidon kanssa. Ainesosat: Musta tee Aromi: Luonnollinen Ihanteellinen hetki: Suosittelemme juomaan tätä teetä aamulla. Suositeltu haudutusaika: Suosittelemme hauduttamaan sitä 3 minuuttia kiehuvassa vedessä, jonka lämpötila on 85°C - 90°C. Haudutuksen jälkeen se saa vaaleanruskean sävyn.
Säiliöviinirypäle - Musta Lajike - Grenache N

Säiliöviinirypäle - Musta Lajike - Grenache N

Ranskalainen nimitys Grenache N Käyttö Viinirypälelajike Fenologia Itämisaika: 6 päivää Chasselasin jälkeen. Kypsymisaika: 3. aika, 4 viikkoa Chasselasin jälkeen. Teknologiset mahdollisuudet Grenache N -rypäleet ovat keskikokoisia tai suuria ja marjat keskikokoisia. Tämän lajikkeen sokerin kertymispotentiaali on erittäin korkea, mutta väri heikkenee nopeasti, kun sadot kasvavat. Happamuus on yleensä alhainen. Grenache N mahdollistaa makeiden luonnollisten viinien ja erittäin suurten, rakenteellisten ja aromaattisten säilytysvinien tuottamisen, kunhan se istutetaan laadukkaille maaperille, sadot hallitaan täydellisesti ja hyvä väri saavutetaan. Viljely- ja agronomiset ominaisuudet Tämä erittäin voimakas lajike (voimakkaat juurakot) on joskus herkkä kukinnan häiriöille ja kypsymisvaikeuksille. Se kasvaa pystyssä ja tulee johtaa lyhyellä leikkauksella (kuppimainen tai nauhamainen). Se ulkoistaa helposti hoitovajeen oireet.
Viinirypäle - Musta Lajike - Pinot Noir N

Viinirypäle - Musta Lajike - Pinot Noir N

Ranskalainen nimitys Pinot noir N Käyttö Viinirypälelajike Fenologia Versoamisen ajankohta: 2 päivää Chasselasin jälkeen. Kypsymisajankohta: 1. ajankohta, ½ viikkoa - 1 viikko Chasselasin jälkeen. Teknologiset mahdollisuudet Rypäleklusterit ja marjat ovat erittäin pieniä tai pieniä. Pinot noir N mahdollistaa suotuisissa olosuhteissa äärimmäisen laadukkaiden punaviinien valmistamisen, jotka yhdistävät voimaa, hienostuneisuutta, intensiivisyyttä ja aromikompleksisuutta. Tämän lajikkeen sokerin kertymispotentiaali on korkea, mutta happamuus on vain keskitason (joskus riittämätön hyvään kypsymiseen) ja väri on usein vähän intensiivinen, mutta voi säilyä ajan myötä. Pinot noir N:ää käytetään myös laadukkaiden perusviinien valmistamiseen kuohuviinejä varten. Viljely- ja agronomiset kyvyt Pinot noir N osoittautuu erityisen sopivaksi kohtuullisen lämpimille alueille. Se ilmenee ja antaa parhaat tuloksensa savi-kalkkikivimailla. Alueen ilmasto...
Viinirypäle - Musta Lajike - Cabernet Sauvignon N

Viinirypäle - Musta Lajike - Cabernet Sauvignon N

Ranskalainen nimitys Cabernet-Sauvignon N Käyttö Rypälelajike viinintuotantoon Fenologia Itämisaika: 13 päivää Chasselasin jälkeen. Kypsymisaika: 2. kausi, 3 viikkoa 3 viikkoa ja puoli Chasselasin jälkeen. Teknologiset mahdollisuudet Rypäleet ja marjat ovat pieniä. Cabernet-Sauvignon N tuottaa viinejä, joilla on erittäin mielenkiintoinen tanniinistruktuuri ja hyvä kypsyyden saavuttama väri. Ne ovat yleensä kypsiä ikääntymiseen ja puussa kypsyttämiseen. Tämän rypälelajikkeen kasviperäiset aromit antavat tilaa paljon miellyttävämmille ja monimutkaisemmille aromeille, kun kypsyys on tyydyttävää. Toisaalta, jos Cabernet-Sauvignon N:ää käytetään yksin, se usein puuttuu rasvasta ja pyöreydestä. Viljely- ja agronomiset kyvyt Cabernet-Sauvignon N on myöhään itävä rypälelajike, joka on voimakas (paksut versot hedelmällisissä olosuhteissa) ja tuottaa erittäin pitkiä oksia (pitkät välikohdat), joiden kiemurat lignifioituvat.
Säiliörypäle - Musta Lajike - Malbec N tai Cot N

Säiliörypäle - Musta Lajike - Malbec N tai Cot N

Ranskalainen nimitys Malbec N tai Cot N Käyttö Rypälelajike viinintuotantoon Fenologia Itämisaika: 4 päivää Chasselasin jälkeen. Kypsymisaika: 2. kausi, 2,5 viikkoa Chasselasin jälkeen. Teknologiset mahdollisuudet Rypäleet ja marjat ovat keskikokoisia. Hyvin hallitulla tuotannolla tämä aikainen lajike tuottaa melko hyvin värjättyjä, aromikkaita ja tanniinisia viinejä, jotka soveltuvat kypsyttämiseen. Roséviinien valmistus tuottaa myös hyviä tuloksia. Yleisesti ottaen on tärkeää pyrkiä saavuttamaan riittävä kypsyys, jotta vältetään liian yrttiset ja kasvimaiset aromit Cot N:stä, jotka joskus antavat viinille tiettyä kovuutta ja katkeruutta. Viljely- ja agronomiset ominaisuudet Tämä voimakas lajike on herkkä kukinnan häiriöille, mutta kloonivalinta on huomattavasti vähentänyt tätä puutetta. Sen voimakkuutta on pyrittävä hallitsemaan tiheillä istutuksilla ja käyttämällä heikkovartisia rootstockeja. Tämä lajike on melko herkkä pakkaselle.
Säiliörypäle - Musta Lajike - Caladoc N

Säiliörypäle - Musta Lajike - Caladoc N

Ranskalainen nimitys Caladoc N Käyttö Rypälelajike Fenologia Versoamisen aika: 5 päivää Chasselasin jälkeen. Kypsymisajan aika: 2. aika, 3,5–4 viikkoa Chasselasin jälkeen. Teknologiset mahdollisuudet Rypälekasat ovat suuria ja marjat keskikokoisia. Tämä lajike mahdollistaa erittäin täyteläisten ja tyypillisten viinien valmistamisen, joilla on intensiivinen väri ja mielenkiintoinen tanniinirakenne (tanniinit ovat sekä melko pehmeitä, ilman katkeruutta mutta hyvin läsnä). Caladoc N soveltuu myös hedelmäisten ja tasapainoisten roseeviinien valmistamiseen. Kulttuuriset ja agronomiset kyvyt Caladoc N:llä on keskimääräinen voima. Sitä voidaan leikata lyhyeksi ja kasvattaa kupumaisesti. Sen tuotanto on säännöllistä, eikä se ole altis kukinnan epäonnistumiselle. Kuvailevat elementit Tunnistaminen perustuu: - nuoren versojen päähän, joka esittää keskimääräistä makuista karvasta, - nuoriin vihreisiin lehtiin, - yrttivarsiin, joissa on väli
Säiliöviinirypäle - Musta Lajike - Tannat N

Säiliöviinirypäle - Musta Lajike - Tannat N

Ranskalainen nimitys Tannat N Käyttö Rypälelajike viinintuotantoon Fenologia Itämisaika: 4 päivää Chasselasin jälkeen. Kypsymisaika: 2. kausi, 3,5 viikkoa Chasselasin jälkeen. Teknologiset mahdollisuudet Rypäleet ovat suuria, kun taas marjat ovat pieniä tai keskikokoisia. Tannat N tuottaa värikkäitä, erittäin tanniinisia ja voimakkaita viinejä (jonka happamuus on hieman kova). Tämä rypälelajike mahdollistaa laadukkaiden, voimakkaiden, rakenteellisten ja kypsymiseen soveltuvien punaviinien valmistamisen. Viljely- ja agronomiset ominaisuudet Tannat N on melko voimakas rypälelajike, jota yleensä kasvatetaan pitkällä leikkauksella ja joka on tuettava. Kuvaus Tunnistaminen perustuu: - nuoren versojen päähän, jossa on tiheästi makaa karvoja, - nuoriin punertaviin lehtiin, joissa on pronssinvärisiä alueita, - aikuiset lehdet ovat tummanvihreitä, suurikokoisia, viisikulmaisia, ehjiä, kolmiliuskaisia tai viisiliuskaisia, joissa on pitkänomainen keskilohko ja sinus.
BREAKFAST BIO - MUSTA TEA - Teet

BREAKFAST BIO - MUSTA TEA - Teet

Mustatee, se on voimakasta aamiaiseksi ja voi nauttia maidon kera. Ainesosat: Mustatee Maku: Tanniininen Ihanteellinen hetki: Suosittelemme juomaan tätä teetä aamulla Suositeltu haudutusaika: Valmistaaksesi tämän herkullisen alkuperäisen mustateen, jotta se vapauttaa kaikki arominsa loistot, suosittelemme hauduttamaan sitä 3 minuuttia kiehuvassa vedessä, jonka lämpötila on 85°C - 90°C. Viite: BREAKFAST BIO
Pöytärypäle - Musta Lajike - Alphonse Lavallée N

Pöytärypäle - Musta Lajike - Alphonse Lavallée N

Ranskalainen nimitys Alphonse Lavallée N Käyttö Pöytäviinirypälelajike Fenologia Itämisaika: 6 päivää Chasselasin jälkeen. Kypsymisaika: 2. kausi, 3 viikkoa Chasselasin jälkeen. Teknologiset mahdollisuudet Rypäleklusterit ovat keskikokoisia tai suuria ja marjat erittäin suuria. Kuori on paksu ja rapea. Liha on kiinteää ja mehukasta. Kun sitä viljellään pöytäviinirypäleenä, tämä heikosti aromikas lajike on erittäin hyvä säilyvyyden suhteen ja kestää hyvin kuljetusta. Viiniksi jalostettuna Alphonse Lavallée N tuottaa tavallisia, keskivertoisia viinejä, joissa on kohtuullinen väri, keskimääräinen alkoholipitoisuus ja vähän happamuutta. Viljely- ja maatalousominaisuudet Tämä voimakas, tuottava rypälelajike, jolla on vaakasuora tai roikkuva kasvutapa, kasvatetaan yleensä lyhyeksi leikattuna. Sitä voidaan kuitenkin myös tukea ja leikata pitkiksi versoiksi. Alphonse Lavallée N on pääasiassa tarkoitettu pöytäviinirypäleiden tuotantoon. Kuvaus
DARJEELING HIMALAYA - MUSTA TEETÄ - Teet

DARJEELING HIMALAYA - MUSTA TEETÄ - Teet

Darjeeling-sekoitus, jossa on suuri osuus First Flushia, tunnistettavissa sen monista vihreistä hiukkasista. Vaalea tee kupissa, eloisa ja aromikas maistettaessa. Ainesosat: Musta tee, first flush Tuoksu: Luonnollinen Ihanteellinen hetki: Suosittelemme nauttimaan tätä teetä aamulla. Suositeltu haudutusaika: Suosittelemme hauduttamaan 2 grammaa teetä 3 minuuttia kiehuvassa vedessä, jonka lämpötila on 85°C - 90°C.